Tämä kauppa käyttää evästeitä ja muuta teknologiaa parantamaan käyttökokemustasi sivuillamme. Klikkaamalla hyväksyt evästeet.

Toimitusehdott-ehdot-logo.jpg

Voimassa 01.06.2019 alkaen

 

Verkkokauppa – myytävät tuotteet

Labilo Oy (y-tunnus 2655402-8) myy tuotteita BigSales.fi-verkkokaupassa yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

                             

Tilausvahvistus ja maksaminen

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Säilytä tilausvahvistus. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Käsittelemme tilaukset yleensä 1-2 vuorokauden sisällä. Maksutavan valinta ja maksaminen tapahtuvat tilauksen lopuksi. Maksutavat asiakkaalle tarjoaa Klarna Checkout.

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitustavan voit valita verkkokaupassa maksutapahtuman yhteydessä. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Asiakas maksaa palautuksen ja tuotevaihdon posti- ja toimituskulut.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

·       asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

·       pankkitilinumerosi

·       sekä kopio verkkokaupan tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Labilo Oy / BigSales
Vuorentustantie 2 A 5
33420 Tampere

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@bigsales.fi tai postitse:

Labilo Oy / BigSales
Vuorentaustantie 2 A 5
33420 Tampere

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 2 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Labilo Oy / BigSales käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Labilo Oy / BigSales sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

keyboard_arrow_up